U bent nu: »

Leuke cadeautips

Beste u opzoek naar leuke, grappige of humor cadeaus, dan ben u hier aan het juiste adres. Wij hebben voor u de leukste cadeautips geselecteerd. U kunt aan de linker kant uw keuze verfijnen door onze verschillende cadeau ideeën te selecteren. Zoekt u bijvoorbeeld een leuke cadeautip die te maken heeft met drank of toch een leuke gadget?

Cadeau Kama sutra dobbelstenen

Kama sutra dobbelstenen

Met deze dobbelstenen bent u verzekerd van een leuke avond met uw partner. Rol om de beurt met de 2 dobbelstenen en bekijk wat jullie gaan doen en op welke manier. Erg spannend en leuk om samen met uw partner te doen.

Cadeau Bier opener met teller

Bier opener met teller

Bent u altijd al benieuwd geweest hoeveel biertjes u drinkt op 1 avond. Met deze bierteller kunt u de tel niet meer kwijt raken.

Cadeau Candy G-string

Candy G-string

Een tikkeltje ondeugend ondergoed. Geef deze candy G-string cadeau aan iemand of verras uw partner met deze eetbare string.

Cadeau Candy bra

Candy bra

Een tikkeltje ondeugend is deze BH wel, dit omdat hij gemaakt is van snoepgoed. Verbaas je partner met deze leuke en sexy candy bra. De candy bra is gemaakt van elastiek en snoepgoed daarom past die bijna iedereen.

Nieuw
Cadeau Tic Tac Toe Drinkspel

Tic Tac Toe Drinkspel

Het klassieke Boter, Kaas en Eieren spel in een variant die u waarschijnlijk nog niet kende! Tic Tac Toe in een volledig nieuw jasje. De edele glazen worden opgevuld met uw favoriete (sterke)drank. De speler die een partij verliest, moeten onder de slogan "Think or you´ll Drink!" één van zijn glazen leegdrinken. De eerste die alle glazen leeg heeft heeft verloren (en een drankje gewonnen!).

Cadeau Bevroren Bierglas (2 stuks)

Bevroren Bierglas (2 stuks)

Is bier niet het allerlekkerste als het ijs- en ijskoud is? Volgens de echte bierdrinkers wel! Nooit meer een warm biertje door dit ijskoude bevroren bierglas! De dubbele wand van de pul is gevuld met een natuurvriendelijke gel die snel bevriest. Zorg ervoor dat er een paar bierglazen in de vriezer klaarliggen en je bent altijd voorbereid op visite.

Cadeau Drinking Roulette

Drinking Roulette

Gezellig met wat vrienden Roulette spelen, maar dan niet in een casino maar gewoon thuis. Vul de shot glazen met drank en u bent
verzekerd van een leuke avond.

Cadeau App magnets i phone koelkastmagneten

App magnets i phone koelkastmagneten

App koelkastmagneten de naam zegt het al deze magneten zijn gevormd naar de iconen van de iPhone. Leuk cadeau om te geven en te krijgen en uw koelkast mee vol te plakken.

Cadeau Scratch Map

Scratch Map

Scratch Map, Jouw persoonlijke wereldkaart! Laat aan iedereen zien waar je geweest bent door simpel weg de bestemmingen weg te krassen.