U bent nu: »

Leuke cadeautips

Beste u opzoek naar leuke, grappige of humor cadeaus, dan ben u hier aan het juiste adres. Wij hebben voor u de leukste cadeautips geselecteerd. U kunt aan de linker kant uw keuze verfijnen door onze verschillende cadeau ideeën te selecteren. Zoekt u bijvoorbeeld een leuke cadeautip die te maken heeft met drank of toch een leuke gadget?

Cadeau Break Glass Moneybox

Break Glass Moneybox

Heeft u altijd veel kleingeld? Met deze opberg box voor uw geld kunt u dit opbergen. De enige manier om het geld eruit te krijgen is door het glas kapot te maken. Erg grappig om te geven en te krijgen.

Cadeau Geld puzzel cadeautip

Geld puzzel cadeautip

Alleen geld of een cadeaubon geven is meestal niet leuk. Met deze geld puzzel kunt u op een originele manier geld geven.

Cadeau Naughty Knot sexy strik

Naughty Knot sexy strik

Verras je mag met het leukste cadeau wat er voor hem is, en dat ben jij natuurlijk. Met deze sexy strik ben jij het mooiste cadeau wat je kunt geven aan je partner. De strik is makkelijk uit te pakken voor aan het lint te trekken.

Cadeau A-tester Digitale alcoholmeter

A-tester Digitale alcoholmeter

De A-tester is een handige digitale alcoholmeter. Leuk voor als u wilt weten hoeveel uw alcohol promillage is aan het eind van een avondje stappen. De A-tester kunt u zo vaak u wilt gebruiken omdat deze op 2 AAA batterijen werkt.

Cadeau Flying Alarm Clock

Flying Alarm Clock

Deze alarm klok heeft alle functies die een alarm klok/wekker hoort te hebben. Alleen heeft deze Flying Alarm Clock nog een extra functie, namelijk een soort propellor. Als uw alarm afgaat vliegt deze propellor de lucht in. De enige manier om het alarm uit te schakelen is door de propellor op te rapen en terug te plaatsen op de wekker.

Cadeau Air Hockey - mini

Air Hockey - mini

Dit air hockey spel is gemakkelijk op de eettafel te plaatsen zodat u nu thuis gezellige uurtjes met dit spannende spel zult beleven.

Cadeau 3D equalizer t-shirt

3D equalizer t-shirt

Deze lampjes van het t-shirt reageren op de muziek. Een echte must-have voor het uitgaan. Dit enqualizer t-shirt werkt op batterijen die in een speciaal afneembaar battery-pack zit (deze battery-pack dient u natuurlijk wel handmatig te verwijderen voor het wassen).

Cadeau The Challenger Wine Puzzle wijn puzzel

The Challenger Wine Puzzle wijn puzzel

Een goede fles wijn is één van de mooie dingen in het leven waarvan je kan genieten. Maar voordat je deze fles wijn kunt openen zal je eerst de puzzel op moeten lossen. Op het eerste gezicht lijkt het onmogelijk maar er is toch echt een manier om de fles eruit te krijgen zonder hem te breken.