U bent nu: » »

Grappig drank cadeautips

Een leuk cadeau geven zorgt altijd voor een lach op het gezicht. Nu wordt het nog leuker naar maten de avond vordert met deze alcoholische cadeautips. Wij hebben alle cadeaus voor u geselecteerd die met drank te maken hebben, deze cadeaus zijn leuk om te geven en te krijgen.

Cadeau Bier opener met teller

Bier opener met teller

Bent u altijd al benieuwd geweest hoeveel biertjes u drinkt op 1 avond. Met deze bierteller kunt u de tel niet meer kwijt raken.

Nieuw
Cadeau Tic Tac Toe Drinkspel

Tic Tac Toe Drinkspel

Het klassieke Boter, Kaas en Eieren spel in een variant die u waarschijnlijk nog niet kende! Tic Tac Toe in een volledig nieuw jasje. De edele glazen worden opgevuld met uw favoriete (sterke)drank. De speler die een partij verliest, moeten onder de slogan "Think or you´ll Drink!" één van zijn glazen leegdrinken. De eerste die alle glazen leeg heeft heeft verloren (en een drankje gewonnen!).

Cadeau Bevroren Bierglas (2 stuks)

Bevroren Bierglas (2 stuks)

Is bier niet het allerlekkerste als het ijs- en ijskoud is? Volgens de echte bierdrinkers wel! Nooit meer een warm biertje door dit ijskoude bevroren bierglas! De dubbele wand van de pul is gevuld met een natuurvriendelijke gel die snel bevriest. Zorg ervoor dat er een paar bierglazen in de vriezer klaarliggen en je bent altijd voorbereid op visite.

Cadeau Drinking Roulette

Drinking Roulette

Gezellig met wat vrienden Roulette spelen, maar dan niet in een casino maar gewoon thuis. Vul de shot glazen met drank en u bent
verzekerd van een leuke avond.

Cadeau A-tester Digitale alcoholmeter

A-tester Digitale alcoholmeter

De A-tester is een handige digitale alcoholmeter. Leuk voor als u wilt weten hoeveel uw alcohol promillage is aan het eind van een avondje stappen. De A-tester kunt u zo vaak u wilt gebruiken omdat deze op 2 AAA batterijen werkt.

Cadeau The Challenger Wine Puzzle wijn puzzel

The Challenger Wine Puzzle wijn puzzel

Een goede fles wijn is één van de mooie dingen in het leven waarvan je kan genieten. Maar voordat je deze fles wijn kunt openen zal je eerst de puzzel op moeten lossen. Op het eerste gezicht lijkt het onmogelijk maar er is toch echt een manier om de fles eruit te krijgen zonder hem te breken.