U bent nu: »

elektronische cadeautips

Bent u opzoek naar elektronische cadeaus, wij hebben de leukste cadeau ideeën voor u geselecteerd. Van mobiele cadeaus tot aan USB cadeaus bij ons kunt u verschillende elektronica cadeaus vinden.

Cadeau 6 in 1 Solar Chameleon Robot Kit

6 in 1 Solar Chameleon Robot Kit

Met deze zonne-energie bouwdoos maakt u zes verschillende robots. Er is geen lijm bij nodig en zo kunt u dus gemakkelijk en snel uw robot ombouwen in een andere robot. Het in elkaar zetten van deze robots is erg gemakkelijk en dus geschikt voor beginners.

Cadeau Xd design trendy usb hub

Xd design trendy usb hub

Deze USB hub is in de vorm van een trendy bloemenvaas een mooi product voor in uw huis. Met deze bloemenvaas kunt u vier USB-poorten gebruiken. 

Cadeau iPhone Desktop telefoon

iPhone Desktop telefoon

Toegegeven: de iPhone 4 (en 4s) is één van de mooiste telefoons van dit moment. Alleen soms verlang je waarschijnlijk terug naar de tijd dat je even makkelijk de hoorn tussen je oor en schouder kon klemmen, zodat je beide handen vrij had. Met de iPhone 4(s) Desktop telefoon kan dat weer. Klik je mobieltje in de desktop telefoon en gebruik de hoorn om mee te bellen. Het is net alsof je weer terug bent in de jaren negentig!

Cadeau USB koelkast

USB koelkast

Bent u druk aan het werk en vergeet u uw blikje fris op te drinken. Met deze USB koelkast heeft u altijd een koud blikje fris naast u pc.

Cadeau A solar power dock am 406 (accu) voor iphone/ipad

A solar power dock am 406 (accu) voor iphone/ipad

De stijlvolle Solar Power Dock voor uw iPhone en iPad is dé gadget voor 2012. Deze Power Dock kunt u opladen via USB en zonne-energie. De 6000mAh interne batterij slaat de energie intern op, zodat u uw iPhone of iPad kunt opladen wanneer het u uitkomt.