U bent nu: » »

Overige leuke cadeautips

Wij proberen alle cadeautips onder te brengen in bepaalde groepen. Maar sommige cadeaus zijn te leuk om te laten gaan, daarom kunt u hier de overige cadeautips bekijken en bestellen.

Cadeau App magnets i phone koelkastmagneten

App magnets i phone koelkastmagneten

App koelkastmagneten de naam zegt het al deze magneten zijn gevormd naar de iconen van de iPhone. Leuk cadeau om te geven en te krijgen en uw koelkast mee vol te plakken.

Cadeau Scratch Map

Scratch Map

Scratch Map, Jouw persoonlijke wereldkaart! Laat aan iedereen zien waar je geweest bent door simpel weg de bestemmingen weg te krassen.

Cadeau Break Glass Moneybox

Break Glass Moneybox

Heeft u altijd veel kleingeld? Met deze opberg box voor uw geld kunt u dit opbergen. De enige manier om het geld eruit te krijgen is door het glas kapot te maken. Erg grappig om te geven en te krijgen.

Cadeau Geld puzzel cadeautip

Geld puzzel cadeautip

Alleen geld of een cadeaubon geven is meestal niet leuk. Met deze geld puzzel kunt u op een originele manier geld geven.

Cadeau 3D equalizer t-shirt

3D equalizer t-shirt

Deze lampjes van het t-shirt reageren op de muziek. Een echte must-have voor het uitgaan. Dit enqualizer t-shirt werkt op batterijen die in een speciaal afneembaar battery-pack zit (deze battery-pack dient u natuurlijk wel handmatig te verwijderen voor het wassen).