U bent nu: » »

Scratch Map Humor - Overige


5/5 uit 24 review(s)

Scratch Map, Jouw persoonlijke wereldkaart! Laat aan iedereen zien waar je geweest bent door simpel weg de bestemmingen weg te krassen.

De Scratch Map is een mooie persoonlijke wereldkaart, waarbij je de landen waar je al een keer geweest bent met een muntje kunt wegkrassen. Iedereen die graag op reis gaat, en ook al vaak op reis is gegaan weet dat je niet elk plaatsje op de landkaart makkelijk kunt terugvinden op om het te laten zien aan iemand. Maar erg ingewikkeld hoef je het je zelf niet te maken met de persoonlijke Scratch Map! Op deze manier is het bijhouden van al je reizen een fluitje van een cent! Bespaar jezelf de ellende van overbodige pennensets, stickers of punaises om je reizen bij te houden op je wereldkaart. Kras  gewoon iedere keer als je ergens geweest bent, het land of de plaats weg.

Zo kun je met de Scratch Map makkelijk overzien, en laten zien waar je bent geweest of waar je nog naartoe wilt. De kras wereldkaart heeft een afmeting van 81.9 x 58.2 cm, is goudgekleurd  en zodra je iets wegkrast komen er vrolijke kleuren naar boven! In de eerste instantie ziet de Scratch Map er wat braaf en ouderwets uit, maar zodra je de landen op de kaart wegkrast veranderd die ineens in een vrolijke en moderne kaart !De Scratch Map is verpakt is een goudkleurige koker, en is leuk om als cadeau te doen. Dit is de ideale wereldkaart voor iedere wereldreiziger, want foto’s zijn leuk om te laten zien, en vlaggetjes op een kaart zijn prima, maar een Scratch Map is uniek!

Eigenschappen:

  • Scratch Map Wereldkaart
  • Kras wereldkaart
  • Kras landen weg
  • Afmeting: 81.9 x 58.2
  • Goudkleurig met laag / Full color zonder laag
  • Incl. koker.
vanaf € 13,90

Foto's van Scratch Map

Cadeautip scratch map

scratch map

Cadeautip scratch map

Reageer op Scratch Map: