U bent nu: »

Cadeautips wonen & leven

Een leuk cadeau geven voor binnen of buiten het huis valt altijd in de smaak. Wij hebben daarom voor u de leukste cadeaus geselecteerd voor binnen en buiten de woning. U kunt bijvoorbeeld alle cadeautips voor de badkamer of keuken bij ons vinden. Maar ook verschillende cadeautips voor persoonlijke verzorging. Voor mannen en vrouwen hebben wij de leukste en lekkerste cadeaus geselecteerd.

Cadeau Chainsaw Pizza Cutter

Chainsaw Pizza Cutter

Deze Chainsaw Pizza Cutter is een geweldig stukje keukengereedschap voor iedereen die van pizza’s houdt en moet daarom ook in jouw keukenlade liggen! Het maakt niet uit hoe de pizza eruit ziet of welke producten je erop hebt, de Chainsaw Pizza Cutter kan elke pizza aan.

Cadeau Color Changing Spa Lights

Color Changing Spa Lights

Deze van licht veranderende lichtjes voor in bad geven u in een handomdraai een verschrikkelijk romantisch en rustgevend gevoel.

Cadeau Melting clock

Melting clock

De smeltende klok is een klok in de surrealistische stijl van Salvador Dali, van het schilderij "Melting Clock" is nu een echte smeltende klok gemaakt. Deze klok is niet aan de muur te hangen maar is bedoeld om op een vlak oppervlak te leggen.

Cadeau Backwards klok

Backwards klok

Deze klok is niet de standaard klok maar wel erg leuk om een geintje met mensen uit te halen. Deze klok loopt namelijk achterwaarts.

Cadeau Neus Zeep Dispenser

Neus Zeep Dispenser

Ken je iemand met een grote neus die veel te lang onder de douche staat (of juist te weinig)? Of ken je een moeder die moeite heeft om haar kinderen zeep te laten gebruiken? Zoek niet verder, de ‘NOSE’ zeep dispenser is de oplossing voor je cadeau-probleem!
Wanneer aangebracht op de muur van je douche en naar behoren gevuld met je favoriete lichamelijke wasmiddel, heeft hij een snotvalling bij elke kneep. De gel komt er in een slijm-achtige wijze uit, hilariteit gegarandeerd.

Cadeau Grow It - Bonsai boom

Grow It - Bonsai boom

Wilt u eens wat anders dan een normale huiskamerplant? Met dit pakket kunt u zelf een Bonsai boom kweken. Deze Chinese boom zelf planten en onderhouden is nu mogelijk.

Cadeau Quicksit Opvouwbare Stoel

Quicksit Opvouwbare Stoel

De QuickSit is een simpel, maar zeer stijlvol, opvouwbaar zitje met 1001 gebruiksmogelijkheden.

Nieuw
Cadeau Zoku Slush & Shake Maker

Zoku Slush & Shake Maker

Met deze Zoku Slush & Shake Maker maakt u in 7 minuten je eigen Slush Puppy of milkshake. Vries ten minste 8 uur van tevoren de beker in en het enige wat je dan hoeft te doen is de beker vullen met jou favoriete drankje.

Cadeau Ring - forever never ends - geelgoud

Ring - forever never ends - geelgoud

Luxe geelgouden ring met inspirerende quote "forever never ends". Bekijk het aanbod in de webshop van Speechless Jewelry. Voor maar €29,99 en gratis verzenden!